Aktif- DR. TAYFUR YAĞCI

Dr. A.Tayfur Yağcı

 Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Doktoru

 


Dr. A.Tayfur Yağcı

  Dr.A.TAYFUR YAĞCI

Manisa nın Alaşehir ilçesinde doğdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. 1992-93 yıllarında İzmir Eşrefpaşa Hastanesinde 4 Çinli akupunktur uzmanı ile birlikte çalıştı.

Akupunktur üst eğitimi için 1995 yılında Çin Halk Cumhuriyetine gitti. Çin de Pekin de Uluslararası Akupunktur Eğitim Akademisine bağlı hastanelerde çalıştı.

İzmir in kardeş şehri Tianjin de Geleneksel Çin Tıbbi ve Akupunktur Üniversitesi 1000 yataklı Eğitim Hastanesi nde çalıştı. Buradaki çalışmalarında ilk defa bir yabancı hekime verilen "Altın Anahtar" ile ödüllendirildi.

Mezoterapi ve medikal estetik tıbbi tedavisi eğitimini 1996 da Fransa da Paris te tamamladı.

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi nde Şubat 1997 – Kasım 1997 tarihleri arasında doktorlara akupunktur eğitimi dersleri verdi.

GAPS danışmanıdır.

Ulusal ve uluslararası kongrelerde yayınlanmış  bildirileri vardır.

T.C. Sağlık Bakanlığı "Akupunktur Tedavisi Uygulama Yetki Belgesi" ve "Medikal Estetik Uygulama Yetki Belgesi" sahibidir.

Mesleğiyle ilgili çok sayıda derneğin üyesi, kurucu üyesi ve onur kurulu üyesidir

Dr. A. Tayfur Yağcı : 1995 yılından beri kongre, seminer, sempozyum, kurs, eğitim ve gezi amacıyla yaptığı yurtdışı ve yurtiçi seyahatlerinde, gezip görüp, yaşadıklarını ve yolculuk anılarını gazetelerde yazı dizisi şeklinde yazarak okuyucularıyla paylaşmaktadır.

Su Grubu üyesi ressam olan Dr. A. Tayfur Yağcı, 5 Kişisel Sergi ve yurtdışında İtalya da; Floransa ve Lecce, Yunanistan da; Rodos ve Patras, Tunus da; Monastır ve Hammamet te, diğerleri yurtiçinde olmak üzere 46 Karma sergiye katılmıştır.

X