Aktif- DR. ALİ DOĞAN

Dr. Ali Doğan

 Nöroloji Uzmanı

  •  Balıkesir - Bandırma

 

 


Uzm. Dr. Ali DOĞAN

Lisans öncesi öğrenimlerini Nazilli de bitirdikten sonra Ankara  Üniversitesi Tıp Fakültesi nde başladığı tıp eğitimini 2003 yılında tamamlayarak tıp doktoru ünvanı almıştır. 9.Cumhurbaşkanı  Süleyman Demirel in himayelerinde gerçekleşen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 50.yıl törenlerinde öğrenci delegasyonunu temsil etmiştir. Tıp Fakültesi 3.sınıfta iken Prof.Dr.Cankat TULUNAY ve  Prof.Dr.Hakan ERGÜN  tarafından yapılan klinik farmakolojik çalışmalar ekibinde gönüllü olarak araştırmacı olarak  yer almıştır.

İhtisasını ise 2005-2010 yılları arasında  Başkent  Üniversitesi Tıp Fakültesi Ankara Hastanesi  Nöroloji Anabilim Dalı nda yapmış ve  Nöroloji Uzmanı olmuştur. Türkiye de Nörolojinin kurulması ve gelişmesinde büyük katkıları olan değerli bilim insanı  Prof.Dr.Turgut Zileli ile çalışma fırsatı bulmuş, deneyimlerinden yararlanmıştır.

Başkent Üniversitesinin İstanbul , Adana, Konya , Alanya Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri nde ihtisası süresince  rotasyon şeklinde   araştırma görevlisi olarak çalışmalarına devam etmiştir.

2008 yılında  Başkent Üniversitesi Psikiyatri Bölümü ve  Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde psikiyatri rotasyonlarını tamamlamıştır.

2009 yılında  Türkiye de çocukluk çağı epilepsileri konusunda çalışmaları olan Prof.Dr.Ayşe SERDAROĞLU ile birlikte çalışmıştır.

 

Vatani görevini 2010-2011 yılları arasında Eskişehir Askeri Hastanesi nde nöroloji uzmanı  olarak görev yapmıştır.

 

Uzmanlık sonrası mecburi hizmetini Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde yerine getirmiş olan Uzm. Dr. Ali DOĞAN, 2013 yılında uzman doktor olarak Bandırma Devlet Hastanesi nde görevine  devam etmiştir.

 

Mesleki yaşamı boyunca yurtiçi ve yurt dışında Nöroloji alanında yapılan yerel, ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyumlarda yazılı, sözlü ve poster bildirilerde bulunmuştur. Çalıştığı kurumlarda da hasta  ve hasta yakınları için halka yönelik bilgilendirme toplantılarıda düzenlemiştir. Uzm. Dr.Ali DOĞAN, mesleki çalışmalarına Bandırma Devlet Hastanesi nde  devam etmekledir.

 

X