Aktif - DR. DİDEM GÜLMEZ

Dr.Didem Gülmez / Gaps Eğitimi Türkiye Koordinatörü

 Fitoterapi Akupunktur Ozonterapi Hekimi

1974 yılında dünyaya geldi. 1997 yılında Tıp fakültesini bitirdi. 2002 yılında TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavında) Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalında Asistanlık eğitimine başladı. Koruyucu hekimlik ve halkın sağlığının iyileştirilmesine yönelik çalıştı. Bu yıllarda halkın sağlığının iyileştirilmesinde sadece ilaçlara bağlı tedavilerin yeterli sonuçlar vermediğini ve kişilerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamadığını fark ederek Tamamlayıcı Tıbba yöneldi. Nöral terapi eğitimlerini tamamladı.

19.10.2006 tarihinde Halk Sağlığı Uzmanlığını tamamladı. 2006 yılından itibaren Ozon terapi Akupunktur, Kupa /Hacamat, Fitoterapi, Aromaterapi, Psikonöroimmünoloji, Meizen Kozmetik Akupunktur, GAPS tedavilerini pratik yaşamında kullanmaya başladı.

2015 yılı Nisan Ayında Dr. Natasha Campel’den Türkiyede düzenlenen ilk eğitimde GAPS eğitimini aldı.  Bağırsak flora bozukluğu olan hastaları tedavi etmeye başladı. Bu sayede başta otistik çocuklar başta olmak üzere psikiyatrik rahatsızlıklar, ülseratif kolitte, allerjiler gibi çok çeşitli hasta grupları ile çalışma imkanı oldu.  

  Tedavi ettiği hasta gruplarının çoğunda toksinlere maruziyet (pestisit, ağır metal, v.b) ve beslenme yetersizlikler vardı. Öncelikle vücutta belli bir detoks etkisi yaratmak, daha sonra tamamlayıcı tıp yöntemleri ile tedavi uygulamak ve destek ürünler başlamak iyileşmeyi de beraberinde getirdi. Bu nedenle güvenilir gıda ve güvenilir ürün kullanmak meslek hayatının temelini oluşturdu.

Halen başta otistik çocuklar olmak üzere hastalarına holistik tıp bakış açısı ile yardımcı olmaya  ve Türkiye’de düzenlenen GAPS Eğitiminin Koordinatörlüğünü yapmaya devam etmektedir.

 


Adres: Bakırköy ve Bostancı/ İSTANBUL

Telefon :  0 (542) 711 10 24

e-posta :  drdidem@hotmail.com 

www.doktordidemgulmez.com

İnstagram: dr_didem_gulmez 

 

X