Aktif- DR. EBRU AKÇAKANAT

Dr. Ebru Akçakanat

 Klinik Mikrobiyoloji, Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı

  •  Ankara - 0

 

 


UZM. DR. EBRU AKÇAKANAT KLİNİK MİKROBİYOLOJİ UZMANI (AKUPUNKTUR/TAMAMLAYICI TIP)

1974 Doğumluyum. Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Klinik Mikrobiyoloji alanında Uzmanlık eğitimimi tamamladım.18 yıllık bir doktor olarak daha önceki hastane deneyimlerimde, klasik tedavilerin hastalığın zihinsel nedenlerine ve ortaya çıkış sebeplerine erişmek için, yeterli olmadığını fark ettim. Kliniğimde doktorluk mesleğinin öğrettiği bilimsel çalışmalarla, doğu tıbbının öğrettiği tamamlayıcı tıp yöntemlerini birleştirerek kullanmaya başladım.
Uyguladığım tüm tedavilerde, kişilerde bütünsel olarak yaklaşmak adına birçok tamamlayıcı tıp yöntemi ile ilgili eğitimler aldım ve halen hastalarıma daha faydalı olmak adına eğitimlere devam ediyorum.
Böyle bütünsel bir tedavi yaklaşımı ile batı tıbbında halen tedavisi mümkün olmayan, kişileri ömür boyu ilaç tedavisine mahkum eden hastalıklarda iyileşmeler olabilmesi umut vericidir.

Biyofeedback/Biyorezonans yöntemi, zihinsel, psikolojik faktörlerle ilgili bir-çok farklı enerji çalışması uygulamalarını tedavilerimde kullanıyorum. Aktif olarak birçok tedavimde GAPS diyetini uyguluyorum ve önemli bir rolü olduğunu görüyorum. Tip egitimi almis bir doktor olarak: Hastalık tedavisinin sadece semptoma yönelik ilaçlarla değil, bütünsel yaklaşım gerektirdiğini düşünüyorum. 

ADRES:Barbaros Mah. Büklüm sok Barış Apt. 60/5 Ankara

Facebook: https://www.facebook.com/ebruakcakanat/

Instagram: @ebruakcakanat

X