Aktif- DR. FİLİZ GÖKSALAN

Dr.Filiz  Gökaslan 

 Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı

 


Dr.Filiz  Gökaslan 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Dr.Filiz Gökaslan, İzmir e yerleşmeden önce Trabzon, Eskişehir ve Ankara da yaşamıştır. İleri seviyede İngilizce bilmekte olup; hasta ve yakınlarıyla bu dilde muayene, teşhis ve tedavi işlemlerini yapabilmektedir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun olan Dr.Filiz, uzmanlığını Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı ndan almıştır. Farklı bir üniversitede Yardımcı Doçent ünvanıyla tıp fakültesi öğrencilerine eğitim verme deneyimi bulunmaktadır.

Mesleğini 2006 yılından beri icra eden Dr.Filiz, Türk Pediyatri Derneği üyesi olup, milli kuruluş ve yayınlara ek olarak Amerikan Pediyatri Akademisi, Red Book, Nelson Textbook of Pediatrics, A.B.D. Hastalık ve Korunma Merkezi(CDC), Amerikan Allerji, Astım ve İmminoloji Üniversitesi, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi(FDA) gibi kurum ve yayınların yenileyerek onayladığı tüm güncel teşhis ve tedavi yöntemlerinin sıkı bir takipçisi ve uygulayıcısıdır.

Dr.Filiz, yenidoğan çocuklardaki sağlık problemleri, allerji, sarılık, yeme bozuklukları, emzirme, aşı eğitimi, sağlıklı hasta takibi, BLW metotuyla ek gıdalara geçiş, enfeksiyon hastalıkları, gelişim bozuklukları gibi rahatsızlıkların teşhis ve tedavilerini yapabilmekte olup, acil durumlar ve enfeksiyon hastalıkları durumunda anne ve babaların yapmaları gerekenler üzerinde titizlikle durmakta, bilinçli ilaç kullanımı hakkında da ailelere eğitim vermektedir.

 Sertifikalı GAPS diyeti uygulayıcısıdır.

Hayatının aşklarıyla 2010 yılından beri evli olan Dr.Filiz ve eşi; Mavişehir de yaşamakta, gezegenimize ve hayvanlara önem veren, gezmek ve sebze ağırlıklı beslenmekten oldukça fazla keyif alan, İngiliz, İrlanda, Amerikan ve Rus edebiyatına aşık bir çifttir. Birçok kez hayvan sahiplendikleri gibi şimdilerde, doğuştan işitme kaybı olan dünyalar tatlısı bir iran kedisi olan William ile birlikte yaşamaktadırlar.

 

Tel

:

0 232 290 96 85

Adres

:

Yalı Mah., 6523 Sok. Park Yaşam Ofis ve Ticaret Merkezi Mavişehir, 32/A1 Blok Kat:2 Daire:216 Karşıyaka,İzmir

 

X