8. GAPS ™ Practitioner Eğitimi

8. GAPS ™ Practitioner Eğitimi


EĞİTİM YERİ Antalya/Grida City Otel


EĞİTİM TARİHİ 1-4 Kasım 2018 Salon Eğitimi, 12 Kasım 2018 -12 Şubat 2019 Uygulamalı Eğitim


EĞİTİMCİ Dr.Natasha Campbell McBride (Nöroloji ve Besklenme Doktoru)


KİMLER KATILABİLİR Tıp Doktorları ve Diyetisyenler


ÜCRET 3800 TL + KDV

(Güncellenmiş, Genişletilmiş ve Geliştirilmiştir)
1,2,3,4 Kasım 2018, Antalya/Grida City Otel 

8. GAPS ™ Practitioner Sertifika Eğitiminin 1.Bölümü 1-4 Kasım 2018  tarihleri arasında Antalya Grida City Otel de Gerçekleştirilmiştir. Uygulama ağırlıklı olan 2.Bölümü GAPS TV de, katılımcılara özel şifreli yayınlarla devam edecektir.

Eğitimci:Dr.Natasha Campbell McBride (Nöroloji ve Besklenme Doktoru) 
Katılımcı Kriteri:Tıp Doktorları ve Diyetisyenler

Bilgi ve Başvuru için:0552 299 1019  ve 0530 7014868 numaralı telefonları arayabilir, info@gaps-turkiye.org adresine e mail atabilirsiniz. 

Sertifikalı GAPS Practitioner Türkiye Listesi : http://x34.me/bu56e

Eğitim; 3 aylık bir eğitimdir. 4 gün salon eğitimi + 3 ay uygulamalı ve pratiğe dayalı eğitim olmak üzere iki aşamalıdır.  Katılımcılar Salon Eğitimi ardından katılımcı Belgelerini,  uygulamalı eğitimin ardından ise Sertifikalarını alacaklardır.
 

Bütün dünyada  GAPS Practitioner Sertifika Eğitimi OnLine olarak gerçekleşmektedir, süre 90 saat ve 12 haftadır, eğitim dili İngilizce dir,  ücreti:2.450 $ dır. Bilgi için: http://www.gaps.me/gaps-practitioner-training-courses.php .  Aynı eğitim Türkiye için, salon eğitimi ve uygulamalı eğitim olmak üzere özel olarak dizayn edilmiştir. Eğitim dili, İngilizce den Türkçe ye çeviridir ve ücreti 3.800 TL + KDV dir.

Eğitimin Amacı: GAPS Tedavi Protokolünün yaratıcısı, Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell-McBrideın; 20 yıllık deneyimi ve bilgi birikiminin aktarıldığı bir programdır. Katılımcıların, Bağırsak kaynaklı kronik hastalıklara danışmanlık yapabilecek bilgi ve donanıma sahip olurlar. Asağıda adı geçen bağırsak kaynaklı hastalıklar, genellikle bir arada bulunurlar.  GAPS Tedavi Protokolü ile bağırsak florası dengelenir, geçirgen bağırsak sendromu iyileşir, vücut detokslanır; bağırsaklar toksisite kaynağı değil gerçek fonksiyonlarını yerine getirerebilecek düzeyde iyileşir.  Bunun sonucu olarak aşağıda adı geçen hastalıklar da ortadan kalkacaktır.

    Psikoloji Sendromu Hastalıklar:Depresyon, Bipolar Bozukluk, Psikoz, Şizofreni, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Anksiyete, Panik Atak, Otizm, Dikkat Eksikliği Bozukluğu, Disleksi, Dispraksi...

   Fizyoloji Sendrom Hastalıklar: Egzema, Astım, Gelişme Geriliği, Obezite, Hormon ve Enzim Dengesizliği, Diyabet 1, Alerjiler, Fibromiyalji, MS, Romataid Artrit, Ülseratif Kolit, Crohn,,, 

Eğitim Süresi ve Saatleri:

Salon Eğitim Saatleri: 
1 Kasım Perşembe :14.30 -18.30
2 Kasım Cuma :09.00 -18.30 
3  Kasım Cumartesi :09.00 -18.30
4 Kasım Pazar :09.00 -17.00

Uygulamalı Eğitim: (Eğitim 4 günle sınırlı değildir; GAPS TV de özel bir linkten eğitim devam ederken, katılımcılar 3 ay içinde ve vaka çalışmalarını tamamlayacaklardır.) 

Başvuru: Yukarıda yer alan katılım formu butonundan ulaşabileceğiniz formu doldurup iletmeniz halinde başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır. 

Eğitim Ücreti: 3.800 + KDV  

Eğitimle İlgili Ayrıntılar: 

• Katılımcıların, eğitime gelmeden önce GAPS-Bağırsak ve Psikoloji Sendromu kitabını okumaları zorunludur. GAPS Destek kitabını okumaları, GAPS DVDyi izlemeleri, GAPS TVden GAPS Tedavi Protokolünü izlemeleri önerilir. 
• 4 Günlük eğitim barkovizyondan sunulacak, eğitimin ses kayıtları katılımcılara flash bellek içinde verilecektir. 
• Eğitim sırasında katılımcılara iki kitap (Manurel ve Çalışma) takdim edilir. 
• Eğitimin son günü katılımcılara flash bellek içinde; eğitimin ses kaydı, eğitim sırasında verilen kitapların içeriği, eğitimin ppt sunumları, eğitimlerden sonra GAPS Toplantılarında kullanılacak ppt sunumları verilecektir. 
• Katılımcılar eğitimi tamamlayacak olan; GAPS Yemek Tariflerini, Vaka sunumlarını GAPS TV deki, 8.GAPS Linkinden izleyebilirler. 
• Katılımcılar; 3 farklı GAPS Danışmanlığını içeren GAPS uygulamalarını 3 ay içinde tamamlayacaklardır. 
• Eğitimin son günü Eğitimin Birinci Aşamasının Katılım Belgesi takdim edilir, ancak GAPS uygulamalarını içeren vaka analizlerini  tamamlamaları durumunda; Dr.Natasha Campbell-McBrideın http://www.gaps.me sitesinin Türkiye linkinde yer alabilirler. 

Eğitimden sonra http://www.gaps-turkiye.org sitesinde de yer alırlar, fakat aktif GAPS danışmanı olarak yer alabilmeleri için uygulama pratiklerini başarıyla tamamlamaları gerekir. 
• GAPS ™ ve Gut ve Psikoloji Sendromu ™ Dr. Natasha Campbell-McBrideın ticari markası ve telif haklarının sahibidir. Fakat; sertifikalı GAPS Danışmanlarına GAPS markasını web sitelerinde, materyallerinde kullanmasına izin verilmektedir. 

Eğitimin İçeriği: 

Birinci Gün: (1 Kasım Perşembe) 
1) Bağırsak florası (Oluşması, yapısı, sağlığı, önemi) 
2) Bağırsak ve Psikoloji Sendromları
3) Bağırsaklar ve Fizyoloji Sendromları

İkinci Gün:(2 Kasım Cuma) 
4) GAPS Tedavisi 
• GAPS Diyeti (Giriş diyeti, Tam diyet, Diyetten çıkış) 
• Besin destekleri ve özel destekler
• Detoksifikasyon ve Yaşam Tarzı yöntemleri
Üçüncü Gün:(3 Kasım Cumartesi) 
5) Özel bir GAPS Kliniğini yürütmek
6). Özel bir gaps grubunu yönetmek
7) Kardiyovasküler Sistem Genel Bakış
8) Vegetarianizm Genel Bakış. 
Dördüncü Gün:(4 Kasım Pazar) 
10) Vaka Çalışmaları 
11) Katılım Belgelerinin Takdimi
12) Dr.Natasha Campbel-McBride İle SKYPE Bağlantısı
13) Türkiye deki GAPS Uygulamaları

Uygulamalı Eğitim:Süre 3 Ay

• GAPS Yemekleri Hazırlama Teknikleri (GAPS TV, 8.GAPS Linki) 
• GAPS Vakaları Sunumu (GAPS TV, 8 GAPS) 
• Ödev:3 ayrı GAPS Hastasına yapılan danışmanlığın vaka sunumu
 

Eğitimin tamamlanmasının ardından Sertifikalı GAPS Danışmanları, Dr. Natasha Campbell-McBrideın www.gaps.me web sitesinde yayınlanacak ve uygulamalarında GAPS Protokolünü kullanmaya yetkili olacaktır. Dünyadaki bütün GAPS Practitionerların  üye olduğu ve Dr.Natasha Campbell-McBride ın moderatörlüğünü yaptığı Form Sitesine üye olacaklardır. 

Eğitim Organizasyonu: 
Konaklama ve Eğitim Yeri, Grida City Hotel, Antalya
Katılımcıların konaklama giderleri eğitim ücretine dahildir.

Katılımcıların misafirleri olması durumunda, misafirlerinin konaklama giderleri kendilerine aittir.

Tek Kişilik Oda:150,00 ₺

Çift Kişilik Oda:200,00 ₺

Üç Kişilik Oda:270,00 ₺

0-6 Yaş Çocuk:1. Çocuk Ücretsiz-2. Çocuk 50 Tl

07-12 Çocuk:50,00 ₺

Tam Pansiyon Konaklama, Açık Büfe 3 Öğün Yemek, Yemekler Sırasında Alkolsüz İçecekleri Kapsar 

Transfer: Antalya Havaalanı ile otel arasındaki transfer,  eğitim ücretine dahildir. 

Bilgi ve Başvuru için:0532 772 6162 ve 0530 7014868 numaralı telefonları arayabilir, info@gaps-turkiye.org adresine e mail atabilirsiniz. 

X