Aktif- Dyt.GİZEM ŞEBER

 Diyetisyen/Yaşam Koçu

  •  İstanbul - Beyoğlu

 


Gizem Şeber

1984 yılında Eskişehir’de doğan Gizem ŞEBER, 2002 senesinde Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. 2006 senesinde bir eğitim dönemi süresince burslu olarak Oxford Brookes Üniversitesi’nde Obezite, Sporcu Beslenmesi, Uluslararası Beslenme, Beslenme Epidemiyolojisi konularında eğitim almıştır. 2007 senesinde ise Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden dördüncülükle mezun olarak, “diyetisyen” unvanı almaya hak kazanmıştır.

2007-2009 seneleri arasında Özel Alman Hastanesi’nde Beslenme ve Diyet Bölümü koordinatörü olarak çalıştı. 2010 yılından bu yana kendi danışmanlık merkezinde bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmetleri vermeye devam etmektedir.

Bu güne kadar AXA Sigorta, Sodexo, Philips, AÇEV, Astra Zeneca, Arbella Plus, Estetica Sigorta, TSKB, Ülker, TFF gibi büyük kurumlara danışmanlık hizmeti vermiş olan ŞEBER’in birçok gazete ve dergide makaleleri yayınlamış ve birçok televizyon programına konuk olmuştur.

Beslenme-psikoloji ilişkisini çok uzun zaman öncesinde fark eden ŞEBER; yaşam koçluğu, yaşam koçu eğitici eğitimi, Gestalt Psikolojisi uygulayıcı eğitimi, Gestalt Psikoloji’ne göre kişilik tipleri eğitimlerini tamamlamıştır.

2017’den bu yana GAPS Uygulayıcı diyetisyenidir.

Mesleki ilgi alanları arasında ayrıca; nutrigenetik ve gen-beslenme ilişkisi, obezite-psikoloji ilişkisi konuları yer almaktadır.

Lisanslı dalgıç ve yoga eğitmenidi

X