Aktif- DYT. BENSU ŞAHİN

Dyt. Bensu Şahin 

 Diyetisyen


Dyt. Bensu Şahin 

Beslenme ve Diyetetik mezunuyum. Özel bir hastanede aktif olarak GAPS danışmanlığı yapıyorum. Otizm, hiperaktivite, deri hastalıkları, sindirim problemleri ve sindirim organları hastalıkları üzerinde çalışıyorum. Bu hastalıklarda beslenmenin önemini anlatabilmek için seminerler veriyorum ve özellikle Sakarya da özel gereksinimli çocuklar için açılmış olan eğitim merkezleri ile iletişim kurmaya gayret ediyorum.

1991 Zonguldak doğumluyum. Sakarya da yaşıyorum. Serdivan Merkez İlköğretim Okulu, Adapazarı Özel Enka Lisesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi nde okudum (ikincisi ile hafif gururlanırım). Tiyatroya hayranım, ortaokuldan üniversite birinci sınıfa kadar tiyatro eğitimi aldım ve oyunlarda oynadım. Ortaokulda bağlama, lisede gitar kursuna gittim ama bunları iyi çalabildiğim söylenemez… Ayrıca Çalamadığım mızıkalarım var. 

Üniversite de T♥G(Toplum Gönüllüleri Vakfı) a katıldım. Barış Zamanı kutu oyunu oynatıcısı ve Demokrasi ve Haklarımız eğitmeni oldum.

Kitap okumayı, şiir okumayı çok severim. Kitap ve şiir okuyanları daha çok severim. Bu dünyada hayran olacağım bir takım insanlar varsa onlar da yazarlar, şairler, oyuncular ve güçlü kadınlar arasındadır. Yazmayı da severim. Genelde yazdıklarım herkese okutmak isteyeceğim yazılar olmaz, burada aksini deneyeceğim. Hakkımda bilmeniz gerekenler şimdilik belki ortak bir geçmişimiz belki ortak bir kaç zevkimiz vardır diye paylaştıklarımdan ibaret. Sevgiler…

                                 ailenizindiyetisyeni ( ig ) 

                               Diyet Değil Yaşam Tarzı ( fb)

X