Aktif- DYT ASUDE ELÇİ KARNAP

Dyt. Asude Elçi Karnap

 Beslenme ve Diyetetik


ASUDE ELÇİ KARNAP/ BESLENME UZMANI / GAPS PRACTITIONER / NLP PRACTITIONER / REZONANS UYGULAYICISI

1995 Hacettepe Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Mezun olduğum yıldan beri obezite, kilo kontrol ve sağlıklı yaşam danışmanlığı yapmaktayım.
 

2004-2016 tarihleri arasında danışmanlığımın yanında diyalize giren kronik böbrek hastalarıyla çalıştım. 2004-2009 yılları arasında anadolu yakasında bir klinik ve hastanede yarı zamanlı olarak görev aldım. Uzman olarak yardımcı olduğum kişiler arasında inmobil yaşlılar, alzheimerli veya tamamen hareket yetisini kaybetmiş kişiler de var.

Otizm teşhisi almış 10 yaşa kadar olan çocukların takibi benim için uzmanlığımda önemli ve ayrıcalıklı bir yer tutar.
 

Tedaviye büyük katkı sağlayan beslenme protokol uygulamaları özel bir zaman ve özen ister. Ayrıca son 3 yıldır GAPS™ (Bağırsak ve Psikoloji sendromu) diyet uygulayıcısı olarak aktif çalışmaktayım.

2016 yılında Prof.Dr. Alper Çelik ile birlikte "Metabolik Cerrahi" Modül A sertifikalı staj programını tamamlayarak şeker hastalarında yapılan cerrahi operasyonun öncesinde ve sonrasında hasta takibi gerçekleştirdim.

Uzman Homeopat Sebati Bilgiç ten aldığım "Schüssler Tuzları ve Yüz Analizi" eğitimi frekans ile iyileştirme bakış açıma ayrı bir katkı sağladı. Son 2 yıldır biorezonans cihazlarıyla hastalık, gıda hassasiyetleri veya intoleransları, mikroorganizma (patojen bakteri, virüs, maya, mantar ve parazit) tespiti yapıp, biokimyasal eksiklikleri tespit edip beslenme önerilerinde bulunuyorum.

Rus ekolü rezonans ve uygulamaları ile igili nörolog ve homeopat Doktor Kardashova nın bilgi paylaşımı uygulamalarımda geniş çerçeve ile bakış açısı kazandırdı .

GÜNCEL BİLGİLERİM

Asude Elçi Karnap / Beslenme Uzmanı / GAPS Practitioner / NLP Practitioner / Rezonans Uygulayıcı

www.gapdiyetrezonans.com

karnapasude@hotmail.com

tel:0532 170 10 70

instagram:  gaps.rezonans

General Asım Gündüz Cd. Hak İş Merkezi 19/49 Bahariye / Kadıköy

X