Aktif- DR. FATMA DEMİRYILMAZ

Dr. Fatma Demiryılmaz

E-Posta: fdemiryilmaz@hotmail.com

Tel:  905324054543

1989 Erciyes Üniv Tıp Fakültesi mezunuyum. Mecburi hizmetimi Elazığ Etibank Ferro-Krom İşletmesi nde kurum hekimi olarak tamamladım. 1993 de Tıbbi Genetik ihtisasını kazanana kadar sağlık ocağı hekimliği yaptım.. 1997 de Tıbbi Genetik Uzmanı olarak Kayseri Doğumevi Hastanesi nde çalışmaya başladım.Bir sene sonra Kayseri Devlet Hastanesi ne geçerek diğer uzman arkadaşımla birlikte başhekimimizin destekleri sayesinde Eğitim hastanesi olmayan bir devlet hastanesinde ilk olan genetik labaratuvarını kurduk ve hizmet vermeye başladık.

2008 de DETAGEN Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi nde sorumlu hekimlik yapmaya başladım, 2010 yılında Tam Gün Yasası nedeniyle istifa etmek zorunda kaldım. Hastalıkların ana kaynağının genetik olduğu, kaderden kaçılamayacağı düşüncesindeydim, ta ki ailemizde kanserle tanışana kadar. Bu olaydan sonra özellikle eşimin arayışları sırasında Tamamlayıcı- Düzenleyici Tıp yöntemleri ile tanıştık. Ozon Tedavisinin sağlığa olan katkısını bizzat deneyimleyerek bu alandaki çalışmalara başlamış olduk.Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olmak mümkün değildi,araştırdık. Homeopati,Nöral terapi,Kinesiyoloji,Refleksoloji, Biorezonans,Manyetik Alan Tedavisi,Posturoloji,Kök Hücre Terapisi , Akupunktur ,Manuel Terapi gibi tamamlayan-düzenleyen tedaviler nedir, ne işe yarar öğrenmeye çalıştık.Beslenmenin, üzerimizde biriken toksinlerin, geçirdiğimiz duygusal,fiziksel travmaların, en basiti SUYUN bile bizim için önemini sonradan öğrendik.Bunlarla ilgili pek çok doğru bildiğimiz yanlışlar olduğunu fark ettik. Bu konularda maddi-manevi güç harcamaktan çekinmeyerek doğru kişilerden ,doğru bilgilere ulaşmaya çalıştık.

Tıp eğitimimiz sırasında 'Tıpta hastalık yoktur hasta vardır' ilkesi öğretilmiş olmasına karşın ne yazık ki genel uygulamada bunun ihmal edildiğini,ihmal ettiğimizi farkettik.Sağlığın aslında sadece fiziksel değil RUHSAL-ZİHİNSEL-DUYGUSAL ve -FİZİKSEL bir bütün olduğunu anlamak hastaya yaklaşımımızı değiştirdi.Hastalık kişiye özel bir durum ve tedavi de böyle olmalıydı. 

Sağlığını kaybetmiş bir insanın tek isteği vardır ' SAĞLIK... Sağlığı kazandırma yolunda ana ilke Primum non nocere” (Önce zarar verme!) olmalıdır.

Denge Bireysel Sağlık Danışmanlığı olarak bu ilkeyle, insanın kendi iyileşme gücünü yeniden kazanmasını sağlamak amacıyla merkezimizde hizmet vermekteyiz.

X