Aktif- DOÇ.DR. AYŞE NUR İZOL TORUN

Dr.Ayşe Nur İzol Torun

 İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

  aysenurizol@yahoo.com


Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN-İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı

1975 Şanlıurfa doğumlu Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN sırasıyla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Mezuniyet), Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (İç Hastalıkları-Uzmanlık), Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden (Endokrinoloji ve metabolizma Hastalıkları-Uzmanlık) eğitim almıştır. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Uz. Dr-Zorunlu Devlet Hizmeti), Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi (Yrd. Doç Dr. ve Doç. Dr.) ve Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Adana Araştırma Hastanesi’nde (Doç. Dr.) çalıştıktan sonra şu an serbest hekim olarak hizmet vermektedir. Yoga eğitmenlik eğitimi ve GAPS beslenme eğitimi almıştır ve aktif GAPS danışmanlığı yapmaktadır. Hastalarıyla anlaşabilecek derecede iyi İngilizce ve Almanca konuşabilmektedir.

Üye olduğu kuruluş ve dernekler:

ESE (European Society of Endocrinology), TEMD (Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Derneği), World Obesity Federation ve Endocrine Society.

Kişisel web sitesi:

Sosyal medya hesapları:

İnstagram: @dr.aysenurtorun

Tecrübe Alanı:

Obezite, sağlıklı beslenme ve diyet, tiroid hastalıkları, hipofiz hastalıkları, adrenal bez (böbrek üstü bezi) hastalıkları, diyabet, kalsiyum ve kemik Metabolizması, polikistik over sendromu ve hirsutismus, lipid metabolizma bozuklukları, hipoglisemi, tiroid ultrasonografisi ve ultrasonografi eşliğinde tiroid ince iğne aspirasyon biyopsisi, dinamik Endokrinolojik testler

İletişim:

Reşatbey mh. Türkkuşu cd. No:1 Günep Panorama, B blok, Daire: 205, Seyhan/ADANA.

0322-4589505

X