AKTİF- DOÇ.DR. RECEP DOKUYUCU

FİZYOLOJİ UZMANI,

GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP DOKTORU.

Dr. Recep DOKUYUCU 2008 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2009 yılında TUS sınavını kazanarak, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. 2012 yılında Uzmanlık unvanı almıştır. 2013 yılında Mecburi hizmet görevi olarak Mustafa Kemal üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji anabilim dalında 3 yıl süre ile Uzman ve Yrd. Doç. olarak çalıştıktan sonra 2016 yılında Doçentlik unvanını almıştır. Doçentlik unvanı aldıktan sonra “Tıpta Uzmanlık Sınavı” için eğitim veren “TUSMER” isimli eğitim kurumunda Akademik ve Bilimsel çalışmalarına devam etmiştir ve halen bu kurumda görevine devam etmektedir. Bununla birlikte Özel Samandağ Deniz hastanesi Acil bölümünde yarı zamanlı olarak görev yapmaktadır. Meslek hayatı boyunca çok sayıda kurs, seminer ve eğitim toplantısına eğitmen olarak katılmıştır.

2018 yılından beri Roser Şifa Terapi Merkezinde Medikal ve Alternatif Tedaviler yapmaktadır.

Doç. Dr. Recep DOKUYUCU’nun hem akademik ve bilimsel tıp alanında birçok makale ve kitap yazdığı, hem Geleneksel ve tamamlayıcı tıp (GETAT) alanında eğitim aldığı ve bunlardan bazılarının eğitimini de verdiği bilinmektedir.

Roser Şifa Terapi Merkezinde yapılan alternatif tedaviler: GAPS diyeti, Nöralterapi, Hacamat, Sülük, Akupunktur, Mezoterapi, PRP, Ozon, Proloterapi ve Tetheva Kozmik Enerji tedavisi.

Roser Şifa Terapi Merkezi

Adres: Odabaşı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Muhriz Aksoy Apt No:91 Zemin Kat Daire:10 (Defne Hastanesi Civarı Umut Pastanesi Karşısı, 31001

ANTAKYA / HATAY

İLETİŞİM:

Tel: +90552 2652477

Web site: www.rosersifa.com

E-mail: dr.fizyolog@gmail.com , drfizyoloji@gmail.com

 

 

X