1.WEB SEMİNERİ (WEBINAR)

GAPS Türkiye olarak, yeni bir projede sizlerle birlikte olacağız. Bugüne kadar, sizlerden e maille, whatsappla, telefonla gelen sorularınızın tamamına cevap vermeye yeterli zaman bulamıadık. Bazen de, çok önemli bilgi ve önerileri sizlere ulaştırmamız zorunluluğu doğuyor.  Bu nedenlerden dolayı, sizlere ulaşmamızın en pratik ve kolay yolunun, web seminerleri olduğunu düşündük. Günümüzdeki teknolojik gelişmeler, zaman ve mekan sınırlaması olmadan, bize uzaktan eğitim olanakları sunuyor.

Bu seminer, GAPS’la ilgili sormak istediklerinize yanıt vermek amacıyla organize edilmiştir. Doktor Asuman Kaplan Algın ve GAPS Türkiye temsilcisi Gonca Zeybek sorularınıza cevap verecek ve GAPS’la ilgili çok kritik bazı konular hakkında sizleri aydınlatacaklardır. Duyuruda belirtildiği gibi, 20 Şubat Perşembe günü, saat.20.00ile 22.00 evinizden veya istediğiniz her yerden seminere bağlanacaksınız.

NASIL KATILACAKSINIZ (Katılımcı Sayısı Sınırlıdır?)

www.gaps-shop.com   linkini tıklayınız, seminerlere katılım hakkını satın alınız. (120 + KDV, kredi kartı, EFT ile ödenir)

Sizin GAPS Shop sitesinden semineri satın almanızın ardından, birkaç gün içinde, e mailinize kullanıcı adı ve şifre gelecek.

Eğitim saatinden 1 saat önce de, e mailinize bir link gelecek. Bu gelen linki tıklayıp, Kullanıcı adı ve Kullanıcı şifrenizle giriş yaparak direkt seminere bağlanacaksınız.

Teknik bir sorun yaşamanız durumunda size  telefondan destek verilecektir.

Sağlığınız adına, sizlerle birlikte olmak dileğiyle.

Sorularınız İçin:  info@gaps-turkiye.org

GAPS Türkiye Temsilciliği 

 

 

 

 

 

X